Buitenschilderwerk met acht jaar garantie in Zoetermeer

Een mooi geschilderd huis is een lust voor het oog, maar schilderwerk is in de eerste plaats nodig om het hout te beschermen tegen de invloeden van het weer. Als het schilderwerk te lang op zich laat wachten, wordt de laagdikte te dun en is het systeem niet meer waterdicht. Het hout wordt dan nat en de resterende verflaag laat los. Als het hout kaal wordt, gaat de levensduur van het kozijn sterk achteruit.


Hout op daken en onderdorpels hebben extra te lijden onder inwerking van de zon en regen, en hebben dan ook extra aandacht nodig. Voordat wordt gestart met de werkzaamheden, controleren we altijd eerst de vochtigheid van het hout.

Na een goed uitgevoerde schilderbeurt is het hout voor langere tijd goed beschermd.

Voor mooi en duurzaam schilderwerk bent u bij Zaal Schilderwerk aan het juiste adres. Wij geven acht jaar garantie op het schilderwerk.

Schilderwerk binnen

Een frisse verflaag in een nieuwe kleur laat uw interieur opnieuw spreken. Zaal Schilderwerk besteedt veel zorg aan het schilderen van uw houtwerk, wanden en plafonds. Zowel verftechnisch als esthetisch zorgen wij voor het mooiste en beste resultaat. 


Vocht- en hechtingsproblemen worden opgespoord. Deuken en scheuren worden dichtgezet en kitnaden worden hersteld. 


u kunt kiezen uit diverse glansgraden. Een moderne, maar ook een klassieke uitstraling is mogelijk.


Bij machinaal schuren wordt altijd met stofafzuiging gewerkt. Uw woning of kantoor wordt zo schoon mogelijk gehouden, zodat u zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden.

Houtrotreparatie

Bij gedeeltelijke aantasting van een kozijn is het vaak niet nodig het hele kozijn te vervangen. Hierdoor is een forse besparing mogelijk. In veel gevallen volstaat een plaatselijke reparatie van het kozijn.


Het aangetaste hout wordt verwijderd, zodat er geen verdere aantasting kan plaatsvinden. Het vrijgekomen gezonde hout wordt gefixeerd, en kleine scheuren en gaten zijn met een speciaal reparatiemiddel dicht te zetten. Bij grotere reparaties wordt een nieuw stuk hout in het kozijn gezet. 


Na deze reparatie kan het hout op de gebruikelijke manier worden geschilderd. De reparaties hebben een levensduur van tien jaar. Daarnaast zijn wij Repair Care gecertificeerd. 

Behangen

Behangwerk wordt egaal en strak verwerkt. Zo nodig wordt het bestaande behang verwijderd en worden de muren behangklaar gemaakt.


Vliesbehang
Vliesbehang is dikker en sterker dan gewoon behang. Hierdoor worden scheuren en oneffenheden minder zichtbaar. Als na het aanbrengen kleine krimpscheuren in de muren ontstaan, blijven die - in tegenstelling tot gewoon behang - meestal onzichtbaar.

Glasweefsel
Glasweefsel is in veel dessins te koop. Daarnaast is het leverbaar van fijnvormig tot grof. Glasweefel is in alle kleuren te sauzen en is bovendien afwasbaar.

Sauzen

Op wanden en plafonds kunnen veel kleuren worden aangebracht. Daarbij kan rekening gehouden worden met specifieke  gebruiksdoeleinden. Naast het feit dat sauswerk decoratief is, is het ook beschermend voor de woning. Naast een matte uitstraling kan er ook in zijdeglans gesausd worden. 


Ook een schimmelwerende afwerking of een afwasbare afwerking is

mogelijk. Door het gebruik van speciale latex en rollers is een nagenoeg gladde (zonder rollerslag) afwerking mogelijk. 


Naast verwerking met een roller kan de speciale latex ook met een platte kwast worden aangebracht, waardoor een meer speels effect ontstaat in een kleur.