Zaal Schilderwerk voor de regio Zoetermeer geeft acht jaar garantie

Zaal Schilderwerk is een modern schildersbedrijf dat binnen de particuliere sector werkt. Wij geven, rechttoe rechtaan, acht jaar garantie op schilderwerk. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat voorop. Het nakomen van afspraken is vanzelfsprekend. Kennis van zaken en kwaliteit zorgt voor een lange levensduur van het verfsysteem. 

Voordat tot uitvoering van de werkzaamheden wordt overgegaan, kom ik op afspraak bij u langs. Het bestaande verfsysteem wordt, samen met u, geïnspecteerd, waarna het werk wordt opgenomen. Eventueel uit te voeren timmerwerk kan ook meteen worden opgenomen. Verder kunt u uw wensen kenbaar maken, zoals de te gebruiken kleuren en de tijd van uitvoering.

Offerte op maat

Uiteindelijk wordt op basis van het bezoek een offerte opgesteld. In de offerte worden de werkzaamheden omschreven en wordt de aanneemsom, inclusief materiaal en steigergebruik, vermeld. Daarnaast worden de te gebruiken materialen vermeld, evenals de kleuren en de periode waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden. Eventueel overige uit te voeren werkzaamheden en verdere afspraken worden ook vermeld.


Als verfsysteem maken we gebruik van Boonstoppelverf, een kwalitatief zeer hoogwaardig, professioneel product. Het geeft een optimale bescherming met een mooie, volle uitstraling. Ook werken we met Sigma allure en Sikkens SB en DX. Overtuig uzelf en vraag een offerte aan bij Zaal Schilderwerk in de regio Zoetermeer.

De Betere Schilder

Ik ben er trots op dat we het kwaliteitskeurmerk 'Betere Schilder' mogen dragen. Dat keurmerk wordt alleen toegekend aan gediplomeerde vakschilders die een constante hoge kwaliteit leveren en hun klanten volledige zekerheid en garantie bieden. Om de Consumentenbond te citeren: “Kies voor zekerheid, kies voor een erkend Betere Schilder!” 


Wist u dat de belastingdienst u ook nog aardig tegemoet kan komen als u uw huis laat schilderen? Bij het afsluiten van een hypothecaire lening voor uw binnen- en buitenschilderwerk zijn de kosten namelijk aftrekbaar. En als uw huis ouder is dan twee jaar, betaalt u slechts 6% btw.

Vragen?

Ik kan me voorstellen dat er veel vragen in u opkomen ten aanzien van het laten uitvoeren van uw schilderwerk. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op voor een informatief gesprek. U mag ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan