Zaal Schilderwerk voor de regio Zoetermeer geeft acht jaar garantie

Zaal Schilderwerk is een modern schildersbedrijf dat binnen de particuliere sector werkt. Wij geven, rechttoe rechtaan, acht jaar garantie op schilderwerk. 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat voorop. Het nakomen van afspraken is vanzelfsprekend. Kennis van zaken en kwaliteit zorgt voor een lange levensduur van het verfsysteem. 

Voordat tot uitvoering van de werkzaamheden wordt overgegaan, kom ik op afspraak bij u langs. Het bestaande verfsysteem wordt, samen met u, geïnspecteerd, waarna het werk wordt opgenomen. Eventueel uit te voeren timmerwerk kan ook meteen worden opgenomen. Verder kunt u uw wensen kenbaar maken, zoals de te gebruiken kleuren en de tijd van uitvoering.

Offerte op maat

Uiteindelijk wordt op basis van het bezoek een offerte opgesteld. In de offerte worden de werkzaamheden omschreven en wordt de aanneemsom, inclusief materiaal en steigergebruik, vermeld. Daarnaast worden de te gebruiken materialen vermeld, evenals de kleuren en de periode waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden. Eventueel overige uit te voeren werkzaamheden en verdere afspraken worden ook vermeld.


Als verfsysteem maken we gebruik van Boonstoppelverf, een kwalitatief zeer hoogwaardig, professioneel product. Het geeft een optimale bescherming met een mooie, volle uitstraling. Ook werken we met Sigma allure en Sikkens SB en DX. Overtuig uzelf en vraag een offerte aan bij Zaal Schilderwerk in de regio Zoetermeer.